Løsninger For DIY-Oppussing

Enten du vil legge et dekk til huset ditt eller lære hvordan du gjør den faux etterbehandlingsteknikken du så på HGTV. Denne artikkelen gir deg tips og tips om forskjellige ting du kan gjøre hjemme for å gjøre det mer personlig og et hjem du kan være stolt av fordi du gjorde det selv.

Bruk teppeprøver til å teppe et helt rom! Detaljbutikker kaster ofte prøvene sine. Skjær hver prøve i mindre biter og lim eller lim dem på plass for å få gratis gulvbelegg. Skjær dem i identiske størrelser for en fliseffekt eller kutt dem i uregelmessige geometriske former for et abstrakt utseende.

Når det gjelder forbedring av hjemmet, er det viktig å vite hvilke typer forbedringer som vil øke verdien av hjemmet ditt, og hvilke som ikke vil gjøre det. Dette vil være viktig når det kommer tid til å selge huset ditt. Slike generelle vedlikehold som forsegling av oppkjørselen og bytte av tak vil ikke øke verdien, men et ekstra bad eller en uteplass kan imidlertid gjøre det.

Når det gjelder forbedring av hjemmet, bør du vurdere å bytte vinduer og dører. Dette har ikke bare en sjanse til å forbedre verdien av hjemmet sterkt, men det kan også redusere mengden penger som kreves for å holde huset varmt og tørt. Du kan også legge til ekstra sikkerhet med nye dører og vinduer.

Du bør lagre byggemateriale stablet mellom gulvfuger eller takbjelker. Du kan legge dine store støpestykker eller treverk på disse områdene. Du kan enkelt hamre i skinnelister over et par synlige sperrer eller gulvbjelker og sette inn materialet som må lagres.

Sørg for at du har en plan for å kvitte deg med rusk som kommer fra forbedringsprosjektene dine. Å fjerne byggeavfall kan være kostbart hvis du ikke planlegger riktig, og du kan unngå prosjektforsinkelser ved å planlegge fremover.

Hvis skapene i hjemmet ditt ikke er veldig store, vil det være en god idé å bruke arrangører hvis du prøver å selge boligen din. Hvis du gjør det, vil skapene i hjemmet ditt virke mye større, og mange kjøpere vil omgå boliger som ser ut til å ha for lite plass.

Linoleum er et flott alternativ til flislegging, da det er mye mer lommebokvennlig. Imidlertid kan den bli lett skrapet ved bruk. Du kan raskt bli kvitt linoleumsskraping ved å gni hvit tannkrem på den med en klut. En annen hurtig løsning er å spraye WD-40 på det berørte stedet og sørge for å avfette området når du er ferdig, med såpevann.

Det mest irriterende i hjemmet ditt er et vindu som sitter fast. Du kan enkelt fikse problemet med en liten smule smøremiddel i silikon. Spray litt smøremiddel på en gammel klut eller fille og tørk det langs glidesporene. Sprayen hjelper smøre sporene, noe som igjen gjør vinduet lettere å åpne og lukke.

Som du kan se, er det en rekke ting du kan gjøre rundt hjemmet ditt, både inne og ute, som vil sette ditt personlige preg på det. Det trenger ikke å være en stor endring, for selv de minste tingene kan gjøre en stor forskjell hvis de gjøres riktig og strategisk.