Oppussingstips

Hva Du Bør Vite Om Oppussing

Alle trenger et lite råd om forbedring av hjemmet, selv om du er profesjonell. Det er bare de prosjektene du kanskje ikke er 100% sikker på, eller teknikker du ikke vet om. Hvis dette er tilfelle, kan gode råd være bare et klikk unna. Start med denne artikkelen og lær noen gode tips om forbedring av hjemmet i dag.

Fest en spiker som dukket delvis ut av veggdekselet med et par gipsskruer! Sett inn en gipsskrue noen centimeter over den fornærmende spikeren og en annen noen centimeter nedenfor. Dette vil trekke gips eller annet veggdekke tilbake i veggbolten, slik at du kan hamre spikeren på plass uten å flekke veggen din. Mal den synlige spikeren og skruhodene, og du er ferdig!

Hvis det fortsatt renner vann fra toaletttanken, bør du sjekke flyteballen. En flottørkule som er plassert for høyt, vil konstant føre til at vann kommer inn i toalettets overløpsrør. En flyteball som er plassert for lavt, tillater ikke riktig drift. Ikke la ballen berøre tankens sider, og bytt ballen hvis den er skadet.

Gjenopprett betongveier og innkjørsler rundt hjemmet ditt for et nytt utseende. Å bytte betong kan bli utrolig dyrt og gir ikke mye til å dempe hjemmet ditt. Vurder å dukke opp igjen med brostein eller murstein som vil koste en brøkdel av å bytte betong og vil se ut som en million dollar.

Du kan gjenopplive veggene dine ved å bruke maling og spackle for å dekke til hull. Først, kjøp spackle i en boligforbedringsbutikk. Bruk en veldig liten mengde hvis du trenger å fylle små hull. For virkelig små hull, påfør spackle med en bobby pin. Etter at det er tørt, bruker du noe som er ganske vanskelig å skrape av overflødig og gjøre veggen glatt. Påfør deretter maling på området. Eventuelle hull i veggene dine vil forsvinne rett foran øynene dine!

Renover skapet ditt ved å bruke skaporganiseringssett. Disse settene er designet for å maksimere brukbar plass i skapet ditt. Et grunnleggende sett kommer vanligvis med en skapstang og nok komponenter til å gi deg flere hyller som du kan justere. Ytterligere komponenter kan kjøpes for å tilpasse skapet ditt enda mer. Dette er en flott måte å legge til lagringsplass i hjemmet ditt uten en større ombygging.

Når du bytter gulv, må du tenke på hva slags trafikk som vil være i rommet. Stein- og keramikkgulv er perfekte for områder med høy trafikk, for eksempel foajeen og badet. Områder i hjemmet ditt som har lav trafikk, for eksempel personlige soverom, er bedre egnet for gulv som er mer attraktivt, men vanskeligere å rengjøre.

Oppussingstips, som de i denne artikkelen, kommer alltid til nytte når du nærmer deg de forskjellige situasjonene du vil støte på i en rekke oppussingsprosjekter. Fra enkle reparasjoner til hjemmet til flotte og forseggjorte ombyggingsprosjekter, lær alt du kan, slik at du kan gjøre ditt beste.